Referenties

Elceco
Voor de website van Elceco (gespecialiseerd in documentair krediet bij import en export) heeft 2HD zowel het ontwerp als het content management systeem geleverd.

Beaufort Company
Voor een van de grootste paraplu-leveranciers heeft 2HD het ontwerp van de website gerealiseerd.

HD Consultancy
2HD heeft voor HD Consultancy (HRM, Interimmanagement, mediation en Executive Search) de website gerealiseerd. Ook de webhosting is bij 2HD ondergebracht.

Rens Verbakel
Voor brandbeveiliging-specialist Rens Verbakel heeft 2HD het ontwerp van de website verzorgd.

Regentonnen

Deze webshop verkoopt regentonnen, handpompen en andere nostalgische tuinaccessoires. 2HD heeft voor Regentonnen zowel de website ontworpen als de webshop gerealiseerd.

Autoconoom Taxatiebureau
Autoconoom is een specialist in het taxeren van auto’s en motoren. Met name oldtimers, racewagens en rallywagens kunnen het beste kiezen voor een gerechtelijk beëdigd taxateur zoals Autoconoom. 2HD leverde het ontwerp voor de website en onderhoudt de website ook, waarbij rekening wordt gehouden met de doelgroep.

HQ-IT
Detachering, werving en selectie voor IT-specialisten, gevestigd te Eindhoven. 2HD heeft hier maatwerk geleverd voor het ontwerp, content management systeem en vacaturesysteem voor HQ IT.

D3 Architecten
Voor architectenbureau D3 uit Aarle-Rixtel heeft 2HD zowel het ontwerp van de website als de webhosting verzorgd.

OFT Tilburg
De website van Ondernemers Federatie Tilburg is geheel verzorgd door 2HD. Dit geldt voor zowel het ontwerp, het content management systeem (CMS) als de webhosting.

HQ Incasso
Incassobureau HQ Incasso te Eindhoven heeft de website en content management systeem laten realiseren door 2HD.

Volvotips
Volvotips.com is een Engelstalige website die gericht is op de bezitters van oudere type Volvo-auto’s en heeft exclusieve toestemming van Volvo om deze als enige website ter wereld alle documentatie, service manuals en alle handleidingen op haar site te mogen zetten. 2HD heeft voor deze site het gehele technische gedeelte voor haar rekening genomen, evenals de zoekmachine-optimalisatie (SEO), content management, webhosting, ontwerp, integratie met social media en alle overige zaken die van belang zijn voor Volvotips.

Netstrategie
Deze website maakt deel uit van 2HD en richt zich vooral op SEO (zoekmachine-optimalisatie), internetmarketing en social media.

Oude Wijsheden
2HD heeft voor de website Oude Wijsheden het gehele technische gedeelte van de site gerealiseerd. Ook de zoekmachine-optimalisatie (SEO), ontwerp, content management en webhosting wordt door 2HD verzorgd.

Leave a Reply