Webdiensten

2HD levert webdiensten die u helpt om uw bedrijf beter te profileren op internet. Dit kan door middel van webdesign, content management, advies op het gebied van vindbaarheid door zoekmachines en webhosting.

Webdesign

Op het gebied van webdesign helpt 2HD uw bedrijf graag met het maken van een geschikte website die volledig voldoet aan al uw wensen en past bij de huisstijl van uw bedrijf.

2HD is vooral gespecialiseerd in zakelijke websites die perfect als online visitekaartje fungeren. Het ontwerpen van uw website gebeurt uiteraard geheel naar uw wensen en/of huisstijl.

Onderhoud & Content Management

Een goede en complete website brengt een ontwerp, functionaliteit en een goede tekst samen.

Ook voor het onderhoud van uw website kunt u bij 2HD terecht. Dit geldt niet alleen voor een nieuwe website, maar ook voor uw huidige website. Het is van belang dat uw website up-to-date en daardoor interessant blijft. Daarnaast geeft 2HD u graag advies op het gebied van de inhoud van uw teksten of helpt 2HD met de realisatie van webteksten die uitstekend aansluiten op de doelgroep van uw site.

2HD biedt een aantal mogelijkheden om het onderhoud aan de website te kunnen realiseren:

Onderhoud
U kunt ervoor kiezen om de updates door 2HD te laten doorvoeren. Voor een zeer laag bedrag (afhankelijk van het aantal aanpassingen) wordt uw site binnen 2 werkdagen volledig bijgewerkt. Wanneer u vaker of met een bepaalde regelmaat uw website wil bijwerken, is een onderhoudscontract wellicht interessant voor u. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Content Management Systeem
Met een Content Management Systeem (afgekort: CMS) kunt u zelf op uiterst eenvoudige wijze uw website bijwerken en voorzien van bijvoorbeeld teksten, foto’s, extra subpagina’s en/of menu-items, etc etc. Omdat een Content Management Systeem geïntegreerd wordt in een website zijn losse programma’s op de pc niet nodig: via het online Content Management Systeem logt u namelijk op een beveiligd gedeelte in, waarna de aanpassingen in de diverse pagina’s van de website door te voeren zijn. Dit is net zo eenvoudig als het werken met bijvoorbeeld Microsoft Word!

Bij reguliere aanpassingen aan de website kan het gebruik van een CMS dus goedkoper zijn dan wanneer u losse updates zou gebruiken, of u gebonden bent aan een onderhoudscontract. Voor een CMS betaalt u namelijk eenmalig een bedrag zonder bijkomende kosten.

Een Content Management Systeem kan bij een nieuwe website geleverd worden, maar in de meeste gevallen is het 2HD CMS ook geschikt om aan uw huidige website gekoppeld te worden.

WordPress
Een andere interessante en voordelige oplossing is een website gebaseerd op Wordpress-software. 2HD is gespecialiseerd in het ombouwen van WordPress naar een website geheel naar uw smaak met daarin zeer veel mogelijkheden om uw website geheel naar wens te maken en te voorzien van diverse opties zoals integratie van social media, Google Analytics, Adsense, Adwords en vele andere mogelijkheden.

Webhosting
Naast bovenstaande webdiensten levert 2HD ook webhosting en domeinregistratie op uiterst betrouwbare en snelle servers in Nederland tegen aantrekkelijke tarieven. Uiteraard vallen ondersteuning voor PHP, MySQL-databases en meerdere e-mailadressen hier ook onder.

Interessant voor u? Neem dan contact met 2HD op!

Geef een reactie